Skip to main content

Klantverhalen

Referenties van OMS International

In de afgelopen 30 jaar hebben wij heel wat bedrijven geholpen met EDI. Wilt u weten hoe zij met hun EDI uitdagingen zijn omgaan? Op deze pagina vindt u referenties van onze klanten. Hiermee krijgt u een indruk in elke sectoren wij actief zijn, hoe wij klanten helpen en wat EDI oplevert. Klik op één van de logo’s om de case van die klant te openen.

Filter

BACU & HEMA

Na de overname van de HEMA bakkerijen stond BACU voor de uitdaging om alle processen en systemen om te zetten naar hun uniforme standaard. OMS hielp hen daarbij. Lees er hier alles over!

Bake Five

Begin 2018 zijn Bake Five en OMS met elkaar in contact gekomen. Bake five maakte gebruik van twee EDI-providers met elk hun eigen “taken”, waarvan één oplossing sterk verouderd.

Vercauteren Transport

Vanaf 1974 is Vercauteren Transport een vaste waarde voor de automobielsector.

Nijman Zeetank

Nijman/Zeetank is een logistiek dienstverlener, die o.a. glaslogistiek aanbiedt.

Machinefabriek Elburg

Een minimale voorraad, hoge flexibiliteit, 100% leverbetrouwbaarheid en korte doorlooptijden. Dankzij de EDI oplossingen van OMS International kan Machinefabriek Elburg dit bereiken. Daardoor is zij een vooraanstaande en betrouwbare partner voor bedrijven in de automotive branche.

Cirex

Voor de industrie produceert CIREX stalen componenten en onderdelen.

Pre pain

Pré Pain is een professionele bakkerij voor bake-off broodproducten, die geleverd worden aan de (inter)nationale foodretail en foodservice markt.

Zetra group Sittard

Just in time leveringen dankzij EDI

Doesburg components

Doesburg Components maakt een efficiency slag met behulp van EDI

Priema

Priema is een metaalverwerkingsbedrijf met een specialisme in het vervormen van diverse metalen, zoals staal, koper en roestvrijstaal. Bewerkingen die Priema uitvoert zijn onder andere: dieptrekken, stansen, lassen, samenstellen en natlakken.

PACCAR

PACCAR is een wereldspeler die drie merken vrachtwagens bouwt en op de markt brengt: het van oorsprong Nederlandse DAF en de Amerikaanse merken Peterbilt en Kenworth.

Bel mij voor een afspraak!

Wilt u meer informatie over EDI? Onze specialisten staan u graag te woord.


    Om aan uw aanvraag te voldoen, is het nodig om uw persoonlijke informatie op te slaan. Wanneer u dit formulier verstuurd geeft u ons toestemming om uw gegevens te verwerken. Lees onze Privacyverklaring voor meer informatie over hoe wij jouw privacy beschermen.