Skip to main content

Over ons

Maak kennis met OMS International

Over ons is heel wat te vertellen. Wij zijn expert in elektronische B2B/B2G communicatie en data-integratie en gevestigd in Leerdam (NL). Al meer dan 30 jaar zetten we onze expertise en ervaring in voor bedrijven in verschillende branches. We zijn vooral actief in de Benelux, maar ook daarbuiten hebben we diverse klanten.

Onze wortels liggen in de automotive industrie, met trouwe en tevreden klanten zoals Mitsubishi, NTS en VDL Nedcar. Inmiddels heeft ons werkterrein zich verbreed: van non-profit tot aan financiële organisaties en van fabrikant tot aan detailhandel. Zo mogen wij onder meer Heinz, Belastingdienst, Nike en Tommy Hilfiger tot onze klanten rekenen.

OMS International biedt een groot aantal producten en diensten aan. Ieder EDI vraagstuk vraagt om een specifieke benadering, om maatwerk. Wij kunnen voor onze klanten het hele traject begeleiden en uitvoeren, van analyse tot aan implementatie en support. Maar ook gedeelten daarvan kunt u aan ons uitbesteden.

Elke dienst van OMS International is anders, net als elk bedrijf en organisatie. Wij onderscheiden ons door kwaliteit, een vlotte samenwerking en goede service. Dit resulteert al jarenlang in een hoge klanttevredenheid en daar zijn we trots op.

OMS International is GS1 Solution Provider, lid van de Odette Benelux vereniging en PEPPOL Access Point Provider.

Bel mij voor een afspraak!

Wilt u meer informatie over EDI? Onze specialisten staan u graag te woord.


    Om aan uw aanvraag te voldoen, is het nodig om uw persoonlijke informatie op te slaan. Wanneer u dit formulier verstuurd geeft u ons toestemming om uw gegevens te verwerken. Lees onze Privacyverklaring voor meer informatie over hoe wij jouw privacy beschermen.