Skip to main content

EDI communicatie software

ODEX Enterprise

Wat is het?

ODEX Enterprise is multifunctionele communicatie software. Deze software maakt het mogelijk dat berichten – zoals orders, facturen en pakbonnen –  op een veilige en snelle manier wereldwijd kunnen worden uitgewisseld. ODEX Enterprise is zowel geschikt voor grote als kleinere bedrijven. De software is schaalbaar, waardoor u gemakkelijk nieuwe handelspartners toe kunt voegen.

Hoe werkt het?

Met de communicatie software van ODEX Enterprise kunt u ongelimiteerd elektronische berichten uitwisselen met uw handelspartners. Ongeacht verschillende bestandsformaten en communicatieprotocollen, zoals TCP/IP, XOT,FTP, SFTP, OFTP(2) en AS2.

ODEX Enterprise functionaliteiten

  • Client server
  • Hoogwaardige databasestructuur en monitorfunctie
  • Gebruiksvriendelijke interface
  • Beveiligde data-opslag
  • Grote verscheidenheid aan ondersteuning van uiteenlopende communicatieprotocollen

Wilt u meer informatie over onze EDI Communicatie Software ODEX Enterprise?

Onze EDI-experts staan u graag te woord.

Mail EDI, Excel en PDF rapportages (ODEX Enterprise module)

De module “Odex Enterprise Email Protocol Component” (mail EDI) en het opleveren van rapportages in Excel en PDF zijn extra functionaliteiten binnen ODEX Enterprise. Mail EDI biedt uitkomst als u elektronisch wilt communiceren met handelspartners zonder EDI-software. Via mail EDI kunt u dan toch berichten uitwisselen. Elektronische EDI berichten worden in een bestand met een standaard opmaak via e-mail verstuurd en ontvangen. Dit bestand wordt volledig geautomatiseerd geïmporteerd en geëxporteerd in uw applicatie, op dezelfde wijze als een ‘normaal’ EDI-bericht. Excel en PDF rapportages bieden u de mogelijkheid om tussentijds inzicht te krijgen in uw EDI berichtenverkeer. Zo houdt u het totaaloverzicht over uw bedrijfsprocessen.

Bel mij voor een afspraak!

Wilt u meer informatie over EDI? Onze specialisten staan u graag te woord.


    Om aan uw aanvraag te voldoen, is het nodig om uw persoonlijke informatie op te slaan. Wanneer u dit formulier verstuurd geeft u ons toestemming om uw gegevens te verwerken. Lees onze Privacyverklaring voor meer informatie over hoe wij jouw privacy beschermen.