Skip to main content

EDI Cloud oplossing

EDI Cloud oplossing = SaaS

Wat is het?

Een EDI oplossing waarbij alle elektronische datacommunicatie via de cloud heet Software as a Service (SaaS). Een EDI cloud oplossing is geschikt voor bedrijven die wel de overstap willen maken naar EDI, maar niet willen investeren in hardware, software en koppelingen met andere netwerken.

Hoe werkt het?

Een EDI cloud oplossing biedt een eenvoudige en effectieve manier van elektronische datacommunicatie tussen u en uw handelspartners. Bij deze oplossing heeft u alle voordelen van EDI, terwijl u alleen de daadwerkelijke gebruikskosten en het eenmalig aanmaken van mapping- en conversietabellen betaalt.

Onze geïntegreerde SaaS EDI Cloud omgeving geeft u controle over het orderproces met handelspartners. Daarnaast stelt het u in staat om efficiënter, effectiever en servicegerichter samen te werken zonder menselijke interactie. En dat alles zonder EDI-deskundigheid aan uw kant.

Of u nu start met EDI of u heeft al een ingericht EDI-platform, en u overweegt de stap naar een EDI-omgeving in de Cloud? OMS International biedt u deze mogelijkheid. Wij helpen u bij het opzetten en beheren van dit EDI platform en ondersteunen u zodra u live bent.

Wilt u meer informatie over onze EDI Cloud oplossing SaaS?

Onze EDI-experts staan u graag te woord.