Skip to main content

OMSconnect

Webportal

OMSconnect – EDI eenvoudig gemaakt

De vele toeleveranciers die u eens in de zoveel tijd duizenden, soms piepkleine, maar o zo noodzakelijke onderdelen leveren. U koestert ze. Sterker nog: u zou niet zonder ze kunnen. Alleen, de facturen … Die komen in allerlei vormen en formaten binnen. De verwerking ervan is een tijdrovend en bovendien foutgevoelig karwei.

Of … de opdracht die u op gezette tijden krijgt voor enkele duizenden rubberen ringetjes. Het zijn de krenten in de pap voor uw bedrijf. Alleen, de aanschaf van een EDI-omgeving, enkel om een order te ontvangen. Is dat nu echt nodig?

OMSconnect biedt uitkomst!

Omzetting naar de juiste berichtenstandaard

Via OMSconnect, het webportal van OMS International, kunnen zowel alle berichtenstandaards voor e-invoicing als allerlei andere digitale documenten worden verstuurd, omgezet en ontvangen. Toeleveranciers loggen simpelweg met hun eigen gebruikersnaam in op het OMSconnect. Vervolgens kunnen zij daar de factuurgegevens intypen of een document uploaden, bijvoorbeeld een Excel-document. Via de systemen achter het webportal komt het document vervolgens met de juiste specificaties in de achterliggende software van de afnemer terecht. Snel, efficiënt en zonder het risico op fouten bij handmatige invoering. Indien nodig helpt OMS toeleveranciers wegwijs te worden in OMSconnect.

Eigen webportal voor afnemers

Via OMSconnect verloopt EDI snel en eenvoudig. Wilt u het als afnemer nog makkelijker maken voor uw toeleveranciers? Het is ook mogelijk om het webportal – compleet met uw eigen look and feel – te integreren in uw website.

Meer weten? Neem contact op via +31 (0) 345 638 600.

Onze EDI-experts staan u graag te woord.