Skip to main content

Enterprise Middleware Solution

EPIC

Wat is het?

EPIC is een schaalbare middleware EDI oplossing waarmee berichten – zoals orders, facturen en pakbonnen – op een veilige en snelle manier wereldwijd kunnen worden uitgewisseld. EPIC is geschikt voor middelgrote en grote bedrijven en wordt veel gebruikt door multinationals.

Hoe werkt het?

De software van EPIC zorgt ervoor dat u foutloos, veilig en ongelimiteerd EDI berichten kunt uitwisselen met uw handelspartners wereldwijd. Ongeacht verschillende berichtenstandaarden (zoals ODETTE, VDA, EDIFACT, ANSI en EAN) en communicatieprotocollen (zoals FTP(2), AS2, OFTP en X.25). EPIC zet berichten automatisch om naar de door u gebruikte standaard, zodat uw ERP systeem de berichten kan openen en verwerken.

Enkele EPIC functionaliteiten

  • Clustering
  • Resource on demand
  • Load balancing
  • iPhone Monitor app
  • Supply Chain portal
  • Cad/CAM Portal
  • Dashboard Portal

Wilt u meer informatie over onze Enterprise Middleware Solution EPIC?

Onze EDI-experts staan u graag te woord.

Met EPIC kunt u bedrijfsprocessen scheiden en beter beheren. Hierdoor is EPIC zeer geschikt voor bedrijven die meerdere vestigingen hebben en op meerdere locaties EDI berichten versturen. Bij EPIC is maatwerk mogelijk. Zo neemt het vermogen van de software automatisch toe als het gebruik en/of het aantal gebruikers van een product toeneemt.

Met EPIC kunt u automatisch spiegelen. Ook zorgt EPIC ervoor dat een taak met een hoge prioriteit voorrang krijgt. EPIC heeft een Business Activity Monitoring (BAM) dashboard. Hiermee kunt u uw dataverkeer monitoren. Bovendien heeft EPIC een eigen beveiliging waarmee aanvallen van buitenaf, zoals virussen, worden geweerd.

Bij integratie wordt de EDI software in een ERP omgeving geplaatst. Dit kan onder andere in Oracle en SAP. Maar integratie is ook mogelijk met andere ERP omgevingen.

Bel mij voor een afspraak!

Wilt u meer informatie over EDI? Onze specialisten staan u graag te woord.


    Om aan uw aanvraag te voldoen, is het nodig om uw persoonlijke informatie op te slaan. Wanneer u dit formulier verstuurd geeft u ons toestemming om uw gegevens te verwerken. Lees onze Privacyverklaring voor meer informatie over hoe wij jouw privacy beschermen.