Skip to main content

In een dynamische zakelijke omgeving waar digitalisering en globalisering de norm zijn, is het essentieel voor bedrijven om voorop te blijven lopen in technologie en innovatie. In lijn met deze visie heeft Epicor, een toonaangevende leverancier van ERP software, Data Interchange overgenomen, dat gespecialiseerd is in EDI en data-integratie. Data Interchange blijft een aparte divisie binnen het Epicor-ecosysteem, waardoor klanten blijven profiteren van specifieke expertise en focus.

Het partnerschap tussen OMS International en Data Interchange, dat al 33 jaar bestaat, illustreert de langdurige en succesvolle relatie tussen beide bedrijven. Deze geschiedenis van samenwerking en succes versterkt het vertrouwen in de toekomstige synergieën waaruit inmiddels al resultaten geboekt worden

Slagkracht

Door de samenvoeging van Epicor en Data Interchange en de intensieve samenwerking met OMS International, ontstaat een krachtige entiteit met een wereldwijde aanwezigheid. De samenvoeging vergroot niet alleen de slagkracht van beide bedrijven, maar biedt ook een ongeëvenaarde wereldwijde dekking. Dit stelt de klanten van OMS International in staat om te profiteren van een breed scala aan mogelijkheden en ondersteuning over de hele wereld.

Wereldwijd DiNet B2B-netwerk

Een van de meest waardevolle troeven van Data Interchange is het DiNet B2B-netwerk, een van ‘s wereld grootse Value Added Networks met meer dan 40.000 aangesloten handelspartners wereldwijd. Dit uitgebreide netwerk biedt onze klanten toegang tot een breed scala aan zakelijke mogelijkheden en partnerschappen, waardoor de mogelijkheden voor groei en samenwerking worden vergroot.

Cloud diensten voor een flexibele toekomst

In een tijdperk waarin Cloud technologieën steeds belangrijker worden, biedt de overname van Data Interchange door Epicor klanten toegang tot geavanceerde cloud-diensten. Deze cloud-gebaseerde oplossingen bieden flexibiliteit, schaalbaarheid en betrouwbaarheid, waardoor bedrijven laagdrempelig profiteren van de nieuwste technologieën zonder te worden beperkt door infrastructuurbeperkingen.

Kansrijk nieuw hoofdstuk

Te midden van een landschap dat voortdurend verandert en innoveert, belooft deze overname een kansrijk nieuw hoofdstuk te zijn voor OMS  International, Data Interchange, Epicor, en hun klanten. Met een gedeelde visie van groei, samenwerking en vooruitgang, staan ​​we klaar om de toekomst van ERP en data integratie verder vorm te geven.